L'experiència de Patricia a l'Àfrica

5a15928252b6b022291195.jpg

“La vida es torna màgica quan fem coses que ens fan bategar el cor més intensament”

Hola! Em dic Patricia, tinc 39 anys i sóc de Vinaròs. Sóc Tècnica Auxiliar d’Infermeria i Tècnica Superior en Higienista Bucodental.

A través d'aquest blog, us vull fer un petit tastet de les vivències del meu viatge a Bioko, Guinea Equatorial (Àfrica), que va consistir en un voluntariat a través d’Alguibama, una ONG que duu a terme projectes destinats a millorar la qualitat de vida de la població guineana.

La motivació per prendre partit en un projecte com aquest va començar fa temps, quan vaig sentir la necessitat de planificar un viatge a l’Àfrica i cooperar amb infants i gent dels poblats. La col·laboració amb l’hospital guineà Policlínic i el Dr. Loeri Combà va fer-ho possible.

Per dir-ho amb poques paraules, va ser una experiència molt gratificant! I per això, animo a tothom a que ho provi, ja que per poc que sembli el gra de sorra que aportareu ajudarà a fer més planer el camí i a que tothom tingui una vida digna.