Ortodòncia en adults

597c47db0bf49592799176.jpg

Ortodòncia: és massa tard?

En moltes ocasions, les persones adultes no estan a gust amb l’estètica de la seves dents o tenen problemes amb el funcionament de la seva boca. Però també moltes vegades, es creu que ja ha passat el moment de poder millorar-ho mitjançant l’ortodòncia.

És per això que amb aquest article volem desmuntar aquesta falsa creença i explicar quines són les opcions d’ortodòncia de les que disposem avui en dia, per poder aconseguir el somriure i la salut que desitgem.

Ortodòncia fixa

Es tracta del clàssic sistema d’ortodòncia amb brackets cementats a cada dent, i units entre ells per un arc metàl·lic. L’especialista, en cada revisió, va activant aquests brackets perquè les dents es vagin movent i alineant a poc a poc, aconseguint l’estètica i la funcionalitat adequades.

Dintre d’aquesta opció podem trobar 2 tipus de brackets: l’estètic i el metàl·lic.

El bracket metàl·lic, com diu la pròpia paraula és del color del metall. Tot i ser possiblement la opció menys estètica, són molts els avantatges d’aquest sistema.

En canvi,  l’estètic és un bracket incolor que es dissimula més amb el blanc de les dents. Es tracta d’una variant discreta i molt habitual entre persones més adultes.

 

Ortodòncia estètica

Però si el que realment es busca és una alternativa quasi bé invisible i còmoda, la millor variant és la que us expliquem a continuació.

L’ortodòncia estètica és un sistema de correcció dental que es compon d’una sèrie d’alineadors transparents que cobreixen totes les dents, i que a mesura que avança el tractament  van posant en ordre les peces dentals. La marca comercial que s’utilitza a la nostra Clínica és INVISALIGN.

El professional que revisa aquest tipus de tractament ha de tenir una formació expressa per part de la marca, que l’autoritza  a prescriure i controlar cada cas en concret. És només ell/a el que pot guiar al pacient en l’assessorament del procediment i el que pot detectar variacions que posteriorment haurà de gestionar amb l’empresa.

Com funciona?

L’ortodoncista, en un primer moment avalua el cas i envia a INVISALIGN la informació necessària per poder produir tots els aparells en concret . És llavors quan INVISALIGN envia al professional  els alineadors que el pacient farà servir durant tot el procés. Quan un alineador ja ha aconseguit el moviment que havia de realitzar, es passa al següent alineador i així successivament fins a finalitzar el tractament.

T'has convençut?

Per tant, veiem que són moltes les opcions de les que disposem, algunes d’elles  molt adaptades a les necessitats estètiques actuals.  No per poder millorar l’estètica final,  hem de perdre la discreció i comoditat que volem conservar  durant tot el procediment.

Cal dir, que l’ortodòncia és més que una solució per posar rectes les dents. És també poder guanyar en confiança en nosaltres mateixos  i en aconseguir una salut bucal òptima, cosa que és fonamental per a la salut en general.

No descartis l’opció de millorar només pel fet de ser gran. Com diu la frase: “Nunca es tarde si la dicha es buena”.

Vine a la nostra Clínica i t’informarem sense compromís.

VIDEO AVANTATGES DE L'INVISALIGN RESPECTE L'ORTODÒNCIA FIXA:

https://www.youtube.com/watch?v=L4rMZ8PCtwY  

MÉS AVANTATGES:

https://www.facebook.com/MejorConSalud/videos/785330068272698/