Ortodòncia invisible: INVISALIGN

59ca18f29ae5e000691752.jpeg

Invisalign és la solució més còmoda per al somriure gràcies a la seva transparència i el seu mètode removible. Tal com ens expliquen els experts en aquest tractament d’ortodòncia, Invisalign posa en ordre les dents mitjançant aligners pràcticament invisibles i removibles que es fabriquen sempre a mida de les dents de cada pacient per garantir la seva comoditat. Gràcies a aquest tractament les dents s’aniran movent de forma gradual setmana rere setmana fins arribar a la posició final.

Aquest sistema innovador és apte tant per adolescents com per a adults i permet tractar diferents problemes relacionats amb la col·locació de les dents i la seva funcionalitat. Si la preocupació és aconseguir un somriure uniforme amb total comoditat, Invisalign és una de les millors opcions, tant els petits moviments de les dents com els casos més complexos.

Per què escollir Invisalign i no un altre tractament d’ortodòncia?

Tot i que el seu preu és una mica superior en comparació amb altres alternatives, en primer lloc, es tracta d’un sistema innovador ja que no tens necessitat de dur brackets ni cap component metàl·lic i són pràcticament invisibles i còmodes. Aquest  últim punt  és molt important a nivell estètic i funcional per molts pacients, sobretot en el cas de persones de major edat.

I, en segon lloc, perquè Invisalign a diferència de l’ortodòncia fixa, es pot posar i treure en qualsevol ocasió durant el tractament, facilitant així una bona higiene bucal i permetent menjar qualsevol tipus d’aliment. Per tant, no afecta a la rutina diària dels pacients en cap moment.

Quins passos es segueixen per dur a terme el tractament?

En una primera visita en la que ja s’ha acceptat Invisalilgn com a opció escollida, l’ortodoncista recollirà els registres del cas en concret (fotos, impressions, etc.).  Aquests registres posteriorment es comparteixen amb Invisalign i, aquest dissenya el pla de tractament de principi a final. Des de l’inici, el pacient pot veure quin serà el resultat final del mateix mitjançant  gràfics 3D.

Ataches y alineadores

Quan per  fi arriba el dia del cementat, es prepara al pacient “en boca” i se li entrega el kit de primers alineadors. Visita rere visita, l’ortodoncista anirà controlant l’evolució del tractament, entregant els alineadors necessaris, i en cas de que es requereixi, en farà les modificacions pertinents per tal d’obtenir el resultat desitjat.

Per tant, com es pot veure, Invisalign és un sistema que no implica un esforç de més respecte altres tractament d’ortodòncia a nivell de col·locació i manteniment.

No obstant però, s’ha de tenir en compte que no tots els centres ofereixen aquest tractament ja que només el poden prescriure ortodoncistes especialitzats en aquest sistema.

Si necessiteu més informació per acabar de prendre la decisió, no dubteu en demanar-nos visita.